Nätverksträff 10 februari

Publicerad 3 Februari, 2022

Mycket har hänt sen nätverket startade 2014 och inte minst de senaste två årens digitala omställning har vidgat synen på vad en lärandemiljö är. På nätverksträffen kommer vi att göra en historisk återblick och sammanfatta vad våra aktiviteter lett fram till för att sedan rikta blicken framåt.

Vi har många intressanta uppslag för 2022 både vad gäller nätverket och våra aktiviteter, som vi vill presentera och få era reflektioner och synpunkter på - det finns garanterat ännu fler idéer bland er medlemmar. 

 

Nätverksträffen sker i Zoom och riktar sig till medlemmar i Rum för lärande. 

Nätverket har i dag drygt 450 medlemmar och att vara medlem ger dig tillgång till kunskap, inspiration och utveckling inom området för det fysiska och digitala rummet. Är du inte medlem? Kontakta Petra Stenberg för att bli medlem och få inbjudan till våra aktiviteter. 

 

NyheterNyhetsarkiv

Nätverksträff 27 oktober

15 November, 2022

Nätverksträffen i oktober har rubriken "Rum för bildning - att arbeta med det breda uppdraget" . …

Nätverksträff 30 september

6 September, 2022

Vid nätverksträffen presenteras en alldeles färsk bok – den allra första på svenska – om pedagogik i aktiva lärosalar. …

Nätverksträff 1 juni

20 Maj, 2022

Temat för träffen är studieytor - miljöer som studenterna använder utanför den lärarledda och schemalagda tiden. …

Nätverksträff 29 april

14 April, 2022

Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet bedriver för närvarande projektet Hållbara och tillgängliga …

Nätverksträff 18 mars

7 Mars, 2022

Göteborgs universitet har Sveriges bredaste konstnärliga fakultet. …