Nätverksträff 10 februari

Publicerad 3 Februari, 2022

Mycket har hänt sen nätverket startade 2014 och inte minst de senaste två årens digitala omställning har vidgat synen på vad en lärandemiljö är. På nätverksträffen kommer vi att göra en historisk återblick och sammanfatta vad våra aktiviteter lett fram till för att sedan rikta blicken framåt.

Vi har många intressanta uppslag för 2022 både vad gäller nätverket och våra aktiviteter, som vi vill presentera och få era reflektioner och synpunkter på - det finns garanterat ännu fler idéer bland er medlemmar. 

 

Nätverksträffen sker i Zoom och riktar sig till medlemmar i Rum för lärande. 

Nätverket har i dag drygt 450 medlemmar och att vara medlem ger dig tillgång till kunskap, inspiration och utveckling inom området för det fysiska och digitala rummet. Är du inte medlem? Kontakta Petra Stenberg för att bli medlem och få inbjudan till våra aktiviteter. 

 

NyheterNyhetsarkiv

Active Learning Nordic Summit - En nordisk konferens om undervisning i, och utveckling av, ALC-lärosalar.

28 September, 2023

Active Learning Nordic Summit- En nordisk konferens om undervisning i, och utveckling av, ALC-lärosalar. …

Nätverksträff 25 augusti

21 Juni, 2023

Ett år med Learning Lab Örebro – att driva högskolepedagogisk utveckling med utgångspunkt i ett tomt rum.

Stora studiebesöksdagen 21 juni

20 Mars, 2023

Nu är programmet klart och öppet för anmälan. Studiebesöken följer samma tider på alla platser. Välkommen med din anmälan! …

Nätverksträff 22 mars

10 Mars, 2023

Tema för nätverksträffen är "Attraktiva rum för aktiva studenter - våra erfarenheter från rumsutveckling vid NTNU, Norges teknisk-naturvetenskapliga …

Nätverksträff 3 februari

13 Januari, 2023

Temat vid årets första nätverksträff med Rum för lärande är Chalmers Tracks/Fuse som är ett unikt koncept för lärande, lärandemiljöer och innovation.