Digitalt seminarium 26 maj

Publicerad 30 April, 2021

Dagens leds av Marie Leijon, lektor och pedagogisk utvecklare vid Malmö universitet, som kommer att guida oss över landet. Vi gör nedslag i Örebro där vi lär oss mer om hur Örebro universitet arbetat med nya lärmiljöer utifrån ett universitetsövergripande perspektiv. Vi tar oss också till Eskilstuna där vi gör ett digitalt studiebesök på Mälardalens högskolas nya campus. Vi hinner även med ett besök till Norge där Universitetet i Bergen ger oss praktisk inspiration kring dokumentation av lärosalars möblering. Vi får också resultatet av en enkät kring den digitala omställningen och lärandemiljöer.

Webbinariet sker i Zoom och riktar sig till medlemmar i Rum för lärande. 

Nätverket har i dag drygt 420 medlemmar och att vara medlem ger dig tillgång till kunskap, inspiration och utveckling inom området för det fysiska och digitala lärandet. Är du inte medlem? Kontakta Petra Stenberg för att bli medlem och få inbjudan till våra aktiviteter. 

  


NyheterNyhetsarkiv

Stora studiebesöksdagen 21 juni

20 Mars, 2023

Vilka lärandemiljöer på andra lärosäten är du nyfiken på och vad skulle du vilja visa upp från ditt eget? …

Nätverksträff 22 mars

10 Mars, 2023

Tema för nätverksträffen är "Attraktiva rum för aktiva studenter - våra erfarenheter från rumsutveckling vid NTNU, Norges teknisk-naturvetenskapliga …

Nätverksträff 3 februari

13 Januari, 2023

Temat vid årets första nätverksträff med Rum för lärande är Chalmers Tracks/Fuse som är ett unikt koncept för lärande, lärandemiljöer och innovation.

Nätverksträff 27 oktober

15 November, 2022

Nätverksträffen i oktober har rubriken "Rum för bildning - att arbeta med det breda uppdraget" . …

Nätverksträff 30 september

6 September, 2022

Vid nätverksträffen presenteras en alldeles färsk bok – den allra första på svenska – om pedagogik i aktiva lärosalar. …