Nätverksdagar i Umeå

Publicerad 3 juni, 2019

Nätverket ”Rum för lärande” genomförde den 13-14 maj 2019 nätverksdagar i Umeå. 60 medlemmar hade tagit sig till Umeå och deltagarna representerade hela 20 olika lärosäten/myndigheter från Sverige och Norge.

Nätverksdagarna genomfördes i den nybyggda Aula Biologica som byggt speciellt för ett mer flexibelt utnyttjande. Tillsammans med Umeå universitet genomfördes ett omväxlande program som bjöd på såväl korta som långa presentationer omväxlat med egen aktivitet.

Nätverksdagar i Umeå

Huvudtalare var professor Jörg Winterberg från SRH Heidelberg, Tyskland samt hans kollega tekn.dr. Katja Ninneman. Där utöver ett flertal programinslag från nätverkets egna medlemmar, där Åse Tieva och Bengt Malmros från Umeå universitet bjöd på såväl spännande information som överraskande videoinslag.

Ett stort tack till Umeå universitet och professor Lisbeth Lundahl med forskningsteam för ett utmärkt förarbete inför dagarna.

NyheterNyhetsarkiv

Hybrida lärandemiljöer - webbinarium 9 november

21 oktober, 2021

Rum för lärande arrangerar ett digitalt inspirationsseminarium om hybrida lärandemiljöer, ett ämne på alla lärosätens agenda. …

Digitalt seminarium 26 maj

30 april, 2021

Rum för lärande arrangerar ett digitalt seminarium där vi bjuder på ett välfyllt program där vi varvar presentationer, diskussioner och nätverkande.

Nätverksträff 16 april

24 mars, 2021

Hur arbetar KTH med sina utbildningsmiljöer? Hur använder man rum som pedagogisk resurs? …

Nätverksträff 19 februari

4 februari, 2021

Den 19 februari arrangerar Rum för lärande årets första nätverksträff där vi får följa med på en digital visning av lärmiljöer vid …

Webbinarium om morgondagens lärmiljöer med utblick mot omvärlden

18 februari, 2020

Den 31 januari arrangerade nätverket sitt första webbinarium. …