Nätverksträff 3 februari

Publicerad 13 Januari, 2023

Temat vid årets första nätverksträff med Rum för lärande är Chalmers Tracks/Fuse som är ett unikt koncept för lärande, lärandemiljöer och innovation.

Tracks/Fuse är Chalmers största utbildningssatsning någonsin. Tracks omfattar både ett utbud av valbara, tvärdiciplinära kurser och den specialdesignade lärandemiljön Fuse. Målet är att utveckla utbildning och lärandemiljöer att bli mer flexibla och lyhörda för förändringar i samhället och studenternas önskemål om att själva kunna göra egna val inom sina utbildningar.

Mikael Enelund, ledare för Tracks, presenterar konceptet Tracks och tar oss med till de spännande miljöerna på Fuse. 

 

Nätverksträffen sker i Zoom och riktar sig till medlemmar i Rum för lärande.

Nätverket har i dag drygt 470 medlemmar och att vara medlem ger dig tillgång till kunskap, inspiration och utveckling inom området för det fysiska och digitala rummet. Är du inte medlem? Kontakta Petra Stenberg för att bli medlem och få inbjudan till våra aktiviteter.

NyheterNyhetsarkiv

Nätverksträff 3 februari

13 Januari, 2023

Temat vid årets första nätverksträff med Rum för lärande är Chalmers Tracks/Fuse som är ett unikt koncept för lärande, lärandemiljöer och innovation.

Nätverksträff 27 oktober

15 November, 2022

Nätverksträffen i oktober har rubriken "Rum för bildning - att arbeta med det breda uppdraget" . …

Nätverksträff 30 september

6 September, 2022

Vid nätverksträffen presenteras en alldeles färsk bok – den allra första på svenska – om pedagogik i aktiva lärosalar. …

Nätverksträff 1 juni

20 Maj, 2022

Temat för träffen är studieytor - miljöer som studenterna använder utanför den lärarledda och schemalagda tiden. …

Nätverksträff 29 april

14 April, 2022

Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet bedriver för närvarande projektet Hållbara och tillgängliga …