Digitalt seminarium 26 maj

Publicerad 30 april, 2021

Dagens leds av Marie Leijon, lektor och pedagogisk utvecklare vid Malmö universitet, som kommer att guida oss över landet. Vi gör nedslag i Örebro där vi lär oss mer om hur Örebro universitet arbetat med nya lärmiljöer utifrån ett universitetsövergripande perspektiv. Vi tar oss också till Eskilstuna där vi gör ett digitalt studiebesök på Mälardalens högskolas nya campus. Vi hinner även med ett besök till Norge där Universitetet i Bergen ger oss praktisk inspiration kring dokumentation av lärosalars möblering. Vi får också resultatet av en enkät kring den digitala omställningen och lärandemiljöer.

Webbinariet sker i Zoom och riktar sig till medlemmar i Rum för lärande. 

Nätverket har i dag drygt 420 medlemmar och att vara medlem ger dig tillgång till kunskap, inspiration och utveckling inom området för det fysiska och digitala lärandet. Är du inte medlem? Kontakta Petra Stenberg för att bli medlem och få inbjudan till våra aktiviteter. 

  


NyheterNyhetsarkiv

Digitalt seminarium 26 maj

30 april, 2021

Rum för lärande arrangerar ett digitalt seminarium där vi bjuder på ett välfyllt program där vi varvar presentationer, diskussioner och nätverkande.

Nätverksträff 16 april

24 mars, 2021

Hur arbetar KTH med sina utbildningsmiljöer? Hur använder man rum som pedagogisk resurs? …

Nätverksträff 19 februari

4 februari, 2021

Den 19 februari arrangerar Rum för lärande årets första nätverksträff där vi får följa med på en digital visning av lärmiljöer vid …

Webbinarium om morgondagens lärmiljöer med utblick mot omvärlden

18 februari, 2020

Den 31 januari arrangerade nätverket sitt första webbinarium. …

Nätverksdagar i Umeå

3 juni, 2019

Nätverket ”Rum för lärande” genomförde den 13-14 maj 2019 nätverksdagar i Umeå. …