Rum för lärande håller symposium i samband med NU2016

Publicerad 19 April, 2016

Nätverket Rum för lärande grundades i samband med det symposium som 2014 genomfördes i Uppsala, under namnet "Rum för aktivt lärande". Sedan dess har nätverket vuxit har nu 136 medlemmar från 34 lärosäten varav 5av dem ligger utanför Sverige. I samband med universitetskonferensen NU 2016 hålls nätverkets andra symposium, denna gång i samarbete med Malmö Högskola och Akademiska Hus.

Symposiet har ett gediget program som bjuder på såväl intressanta föreläsningar som workshops och samtal med representanter från flera av landets högskolor och universitet. Deltagarna kommer bland annat få höra Lärandemiljögruppen på Malmö Högskola berätta om flexibla lärandemiljöer och få en rundvandring i det nya tillskottet Niagara. Dessutom blir det workshops om lärandemiljöer och hur de gestalta samt föreläsningar av bland andra Lisbeth Lundahl från Umeå universitet, Thomas Grysell från Göteborgs universitet och Åsa Lindberg Sand från Lunds universitet. Se hela programmet nedan.

Symposiet ”Rum för lärande” har möjlighet att ta emot 150 deltagare, ett deltagarantal som vi tror kommer att fyllas till sista platsen. 

Anmäler du dig till både symposiet och NU2016 erhåller du 500 kr i rabatt. 

Anmälan görs genom att klick på följande länk. 

Välkomna